godnatt

  2013-06-25 / 22:30:10 / † life / 0 KOMMENTARER

om ungefär 8 timmar går tåget som ska ta oss till norrköping! allt är packat o väskan är propp full.. de här med att bara ta med sig ett par byxor o gå runt i funka inte för mig haha ;)
har nyligen duschat o snart kommer älskling hit, har spenderat de senaste nätterna med honom.. hur ska ja klara o sova utan honom! :(

ja kommer förmodligen inte blogga något när ja är där borta dels för de kommer säkert inte finnas någon teckning eller tid för sånt! :) men ja ska försöka att ta mycket bilder (med mobilen) så ja kan visa er sen :)

godnatt!


måndag

  2013-06-24 / 11:53:24 / † life / 0 KOMMENTARER

ja får typ ångest hihi just nu är det ju sommarrea överallt o ja vill åka o shoppa! men ja kan inte, dels för ja måste spara mina pengar o kan inte ta mig iväg..
ligger just nu ute och försöker få lite färg men de går inte så bra då de är mest moln. har inga direkt planer för idag så vi får se vad ja gör av dagen.


helgen

  2013-06-23 / 20:41:30 / † photo / 0 KOMMENTARER

hejhej bloggis! :)

inte haft tid att blogga. de har ju varit midsommar då de va fest osv. sen har ja bara varit med världens bästa pojkvän :)

idag vaknade ja bredvid älskling sedan åkte ja hem o duscha o började pack lite smått och tvättade massa kläder. annars har de inte hänt speciellt mycket mer. puss så länge!


handla

  2013-06-20 / 16:16:48 / † life / 0 KOMMENTARER

igår klippte o slingade jag mammas hår, som vanligt glömmer ja att ta före bild men ni får se hur resultatet blev :) hände inte så mycket mer den dagen.
kom nyligen hem från eskilstuna för var nämligen tvungen att åka in och köpa en ny laddare till mobilen eftersom min har gått sönder.. behövde även köpa en stol att ha till bråvalla. men fick även med mig två tröjor hihi.


tisdag

  2013-06-19 / 00:08:34 / † life / 0 KOMMENTARER

vakna upp själv hos jim vid typ åtta-nio tiden eftersom han va o jobbade :( så åkte hem gjorde i ordning frukost o gick ut o satte mig i solen som tyvärr försvann ett tag men kom tillbaka på eftermiddagen! :)
låg och solade till klockan tre sen hoppade ja in i duschen, fixade mig o åkte sedan till jim igen för att fira åsa som fyllde 'idag' (igår).

åkte hem i typ en halvtimme sen åkte ja till linn, o vi åkte till ok o handlade en engångsgrill sedan vidare till ån och mötte upp yollis, beckis o fia :)
chillade där hela kvällen, trevligt trevligt! nu ligger ja i sängen o väntar på att jim ska komma hit. sovgott vänner!


måndag

  2013-06-17 / 22:58:00 / † life / 1 KOMMENTARER

idag har ja inte gjort något speciellt, bakat dammsugare (kan lägga upp recept senare) och fiskat med syster! :)
nu ska ja alldeles strax åka till jim.. vilka är lite onödigt men va gör man inte för kärleken hihi :)
hinner inte skriva nå mer puss!


fitness

  2013-06-16 / 19:02:00 / † traning / 0 KOMMENTARER

jag MÅSTE skaffa gymkort igen dels för ja vill ju ha en snygg kropp men ja saknar de också. det hann ju faktiskt bli en del av min vardag. och nu de dagarna när ja inte gör något speciellt eller när de är dåligt väder passar de perfekt o träna! :)


söndag

  2013-06-16 / 17:58:23 / † life / 0 KOMMENTARER

blev en hemmakväll igår, fiskade lite och kollade på film :) halv 1 eller nå så kom jim hit, vi kollade på 1/4 av en film sen sov vi haha! vi sov ända till klockan 1, sen va han tvungen o åka för han skulle på match :)
har inte gjort så mycket sen dess, duschat o kolla tv typ.


lördag

  2013-06-15 / 18:23:09 / † life / 0 KOMMENTARER

när ja kom till jim igår höll han på o laga mat, så vi käkade. sen kollade vi på filmen ego och käkade massa godis o hade de mysigt! bästa du <3 sen somnade vi typ, o när vi vaknade började vi lite random kolla på en barn film på jims mobil. som ägde för den delen ;) disney filmer 4-life!

nu sitter ja hemma och gör ingenting, för se vad som händer sen :)
jag ser dessutom ut som att ja blivit slagen på ögat eller nå. svullen o öm hurra för vagel..


frågelåda

  2013-06-14 / 18:53:29 / † questions & answers / 0 KOMMENTARER
nu hittar ni min frågelåda under kategorien LINKS→ blogresponse.
 

mot älskling

  2013-06-14 / 18:33:53 / † life / 0 KOMMENTARER

blev ett bra o svettigt pass. när ja kom hem mådde ja jätte illa o typ yr.. vet inte om de va för ja tränade eller om de va pillret ja tog innan eller om de va vattenbrist. aja mår iallafall bättre nu efter att ha käkat :) nu sitter ja och väntar på att de ska sluta regna om de någon gång kommer hända, sen ska ja till jim och va barnvakt.
som ni ser har ja ändrat design nu, inte klar än men orkade inte fixa allt! :)


ny design på g

  2013-06-14 / 12:05:01 / † life / 0 KOMMENTARER
hade en trevlig kväll igår med tjejerna, satt bara o snacka, skratta och taggade till! :) tror inte ja somnade förän typ halv 3 igår.. och vaknade typ halv 10. har käkat frukost och hållt på med en ny design till bloggen, får se hur det slutar haha. har bytt om till träningskläder (då tänker ni, hade inte hon slutat träna ;)) njaa, fick iallafall äran att följa med linn till gymmet och är faktiskt taggad och hoppas på ett bra pass. hörs sen kramis ♥
 
 

two weeks

  2013-06-13 / 20:05:03 / † life / 0 KOMMENTARER
har varit med syster till köping och handlat maat. så nu är ja döö mätt! ska snart fixa mig lite sen åker ja till jennelie där även några andra brudar kommer va, dags och planera lite inför bråvalla! två veckor, gaalet taggad, kommer bli grymt!
Tornei-me insano | via Tumblr

tiden i bilder

  2013-06-13 / 12:52:16 / † photo / 0 KOMMENTARER
ingen bloggning och ingen träning.. mitt gymkort är sluut :(( och har inte pengar till att köpa nytt just nu.. min motivation är boorta, så ja har inte varit ute o sprungit något heller. hejdå alla muskler.. men man tränar ju till sommaren så man får leva livet under dessa tio veckor (säger vi)
 
så nu måste ja hitta lite 'motivation' till att blogga istället. ni får massa bilder på vad som hänt under några dagar då ja inte bloggat. puss.
 
 
bästa syster har tagit studenten!
 

summer

  2013-06-05 / 19:14:16 / † life / 1 KOMMENTARER

hej!
kvällen/natt igår va rätt lyckad faktiskt, massa skratt o annat roligt :)
gick upp typ 8 efter att ha vaknat ett antal gånger under de få timmarna man sov ;) sedan fick vi skjuts till tåget. när ja kom till kungsör hade ja ingen skjuts hem så gick och kollade på niornas avslutning, sen hämtade ida mig :)
har varit riktigt fint väder idag så har legat o solat, premiär på bryggan haha. det är ju helt vindstilla just nu, känns som en riktig sommarkväll, myys :)
och denna kväll ska spenderas med trevligt sällskap, puss!


sommarlov!

  2013-06-04 / 16:41:10 / † life / 1 KOMMENTARER

nu är det sommarlov!
åkte till skolan gick till aulan och då skulle lärarna dela ut ett dipblom till en elev i varje klass, o de blev jag, för ja är bääst! hihi njaa men lite iallafall ;)
sedan gick vi tillbaka till klassrummet, fikade o sa hejdå till våra två lärare som ska sluta tyvärr.. sedan vare bye bye school och hej frihet och sommar :D

ska snart käka sen ska jag fixa mig lite och sedan på den andra jobb intervjun whopwhop och efter det är det direkt iväg till nykvarn (!) och fira in sommarlovet med klassen. hoppas på en toppen kväll! kram


backworkout

  2013-06-02 / 16:34:00 / † traning / 1 KOMMENTARER
fick med med lite godis hem igår, för det var ju trots allt lördag!
men när jag vaknade idag så gick jag ut på 6 km pw, käkade frukost sedan åkte jag till gymmet och körde ett ryggpass. för just nu är det väl ryggen ja är mest missnöjd med och mina lår hihi. men det händer ju inget över att man klagar :)
såg idag på¨gymmet att ja hade fått rätt stora armar :o fast det stämde inte riktigt, visst dom har blivit större men inte så super mycket :)

lördag

  2013-06-01 / 14:02:04 / † life / 0 KOMMENTARER

sol, värme och mer sol det gillas starkt! fast just nu är det nästan för varmt för att vara i solen :)
igår var vi brudar och käkade gott hon linn, sen drog vi till skillinge och chilla framför en brasa till typ halv 2-2 med olika folk som kom o gick haha.
vaknade rätt tidigt av mardröm och ville inte somna om igen så gick upp o la mig i solen en stund. sen ber pappa mig plocka bort alla maskrosor på gräsmattan, blev nästan en halv plastpåse ;) han skulle nämligen göra sirap av de och sedan ha det i sin öl.

nu är jag och ida iallafall påväg till erikslund för lite shopping, varför inte shoppa upp sista pengarna.. ;)