onsdag

  2011-11-30 / 22:36:45 / † life / 3 KOMMENTARER
kort skoldag, med det känns det inte som. hade historia provet som gick dåligt.. hhihi buus. och ig på matten, men vart inte alls förvånad så. efter skolan blev det att åka till västerås för att köpa byxor till dansen, tror ja hittade ett par i XL så nu kan inte maria säga att dom är för små. men fick även hem en ring, underkläder, hårinpackning, hårspännen och något mer. måste ju spara mina pengar, annars hade ja köpt vädigt mycket mer, hihi. julklappar?! han typ bara komma hem och sen åkte ja med mamma till hennes nya lägenhet och kollade lite & lämnade lite saker. de va fett litet, båda vi blev förvånade menmen. nu ska ja ta ett glaas juice, och sen soova lite tills man måste gå upp igen för en ny skoldag..

tisdag

  2011-11-29 / 16:51:18 / † life / 5 KOMMENTARER
gymnasiumet var helt okej, inte för ja tänkte gå där men. tillbaka till skolan och ha liite rast, biologi raast igen och sen engelska proov. snart klar med alla delar typ 6 stycken? perfekta avslutningen på skoldagen är att man inte hittar sina historia uppgifter, undertbart.. måste även göra klart min svenska uppgift. 200 ord kvar och har ingen aning om vad ja ska skriva. livet suger ibland.
menfuuul!

måndag, svara gärna på frågan.

  2011-11-28 / 21:00:28 / † questions & answers / 6 KOMMENTARER
dåligt med sömn, så är väldigt trött nu. inget speciellt som hände i skolan idag tror ja inte, allmänt tråkigt som vanligt. tog hem min stickning som ja håller på med på slöjden för ja ska börja göra något vettigt så ja får mitt hööga betyg och råkade visst ha lite tråkigt så stickade slut på hela garnsaken hihi. så ska be om mer garn imorgon typ. aja, kommer få ig på historia provet för glömde alla mina antekningar och sånt i skolan bra tjej! har provet liksom på onsdag, kommer inte kunna allt efter en dag, fmlH! och tror ju inte monica låter mig göra provet på fredag heller så.. well, tror sängen väntar på mig redan nu!

blir en lugn dag imorgon, börjar med att man åker till rinmangymnasiumet för att kolla på något program, hotell och resturang tror ja. är där till 11.45 sen har man inte sin första lektion förän 12.50 som är 30 minuter.

ska ja klippa såhär igen?! eller något annat förslag?




shake it up

  2011-11-27 / 16:37:33 / † music / 3 KOMMENTARER
ja måste laga min gitarr inom kort. blir så sugen att spela, inte för ja är så duktig men haha.
hjälpte mamma att packa lite idag, sen kom broor så då åt vi och sen fick ja fläta hans hår haha, lääskigt. aja nu ska ja nog ta en dusch. o sen göra något annat haha. lite dåligt med bilder nu menmen.

9 månader

  2011-11-27 / 12:02:54 / † life / 3 KOMMENTARER
nio månader med underbaraste, ja älskar dig mest av allt! ja är inte perfekt men tydligen duger ja för att du ska orka stå ut med mig och allt. du är de bästa ja har just nu, du är så fiin och ja älskar att du är min. du betyder mer än vad du tror jim.

första advent

  2011-11-27 / 11:24:40 / † life / 0 KOMMENTARER
tack brudar&robin för kvällen igår. vi 'kollade' typ film haha. åkte hem typ halv 11, kollade slutet på någon film sen somna ja. skapligt trött, men vaknade vid 9 och kunder inte somna om. kollade baarnpogram, sen tänkte ja att ja skulle göra lite historia. men kunde ingenting som stod på 'att kunna till provet' och det är på onsdag. ja kommer dö! får väl ta hjälp av någon i skolan imorgon. ingenaning om vad ja ska göra idag. heejdå

löördag

  2011-11-26 / 16:47:48 / † life / 2 KOMMENTARER
hade det så miisigt med jim. dock så lätskrämd som ja är började ja gråta ett par gånger... ehhm, när ja kom hem typ kolla ja tv. sen åt ja och efter de fick ja diska en jävla massa. och nu ska ja duscha och sen fixa mig, och vidare till sanna. får se vad som händer där. men blir nog inte kvar så länge skulle ja tro. inget och skriiva. eller jo, jims katt älskar mig! 'han tar allt ifrån mig'


what's doesn't kill you, makes you stronger

  2011-11-25 / 17:59:23 / † life / 1 KOMMENTARER
sitter här, ny duschad och väntar på att pappa ska komma hem med maat. sen blir det att fixa sig och sedan miisa med underbarast! 
skolan som vanligt har vart seg, fysikprovet va ganska lätt förutom att ja hade glömt hur man räknade halveringstid. så missader typ 7 poäng, så något mvg får ja nog inte. och emir vände hela min värld upp&ner, bokstavligen! de va fett läskigt. inge mer och skriva, peaace out!


randombild.



1 månad till julafton och ingen snö

  2011-11-24 / 21:42:21 / † life / 6 KOMMENTARER
fredag imorgon, väldigt skönt för då är veckan snart slut. min vecka har vart riktigt dålig.
aja skolan va tråkigt och seg. jörgen va inte i skolan så vi slapp iallafall biologin. sen spanska då ja inte gjorde ett skit, slog upp random ord i ordboken. engelska då vi hade prov, som verkligen gick dåligt men är fortfarande inte klar. blää, sen på historian så gjorde linus mina uppgifter som ja inte gjorde eftersom ja låg efter. hihi, idrott då de va volleyboll då mitt lag ägde ut typ alla. sen religion då man inte heller gjorde något. wwow vad lat ja vart i skolan idag haha.

dagens höjdpunkt är helt klart dansen, även fast de va lite jobbigt men folket som kollade på hihi, och pressan på att de typ är 3 veckor till dansuppvisning. tror inte ja behöver plugga någon fysik, känner mig ganska säker. tills imorgon då ja sitter med provet framför mig. nu är ja riktigt trött, så ska vara på alla kommentarer och sedan sova godnatt på er.



låta navelpiercingen växa igen?

  2011-11-23 / 21:04:50 / † photo / 8 KOMMENTARER
kan inte koncentrera mig på pluggandet. funder jätte mycket på att låta min navelpiercing växa igen och ta nytt sen, för har alldeles för lite hud. och nej det har inte stöts bort, hon som tog hålet vågade inte ta mer.. men vet ju inte hur lång tid det tar att läka eftersom ja typ haft hålet i 2 år. och är det värt 500-600 spänn igen? fast ja betalade ju inte förra gången men. tycker det är skit fult nu liksom. hänger ett smycke i en liten skinbit? vill ju helst att de ska läka bara på någon månad, men känns inte så troligt. vad tycker ni? ska ja ta nytt eller, låta de va såhär?



herregud vad vill nu läsa om?!

  2011-11-23 / 14:51:29 / † life / 5 KOMMENTARER
så tråkigt att blogga utan kommentarer. kan inte tro att det är så kul att läsa om mina dagar. så ge förslag (!!) för har ingenaning!!

skolan idag har bara vart seeg. historia över en timme och hade bara genomgång, sen bild som gick sämst! historia igen, jobbade bara. sen matte. är väldigt trött, men måste göra fysik och engenska läxan ja aldrig gjorde klart.


krock på idrotten

  2011-11-22 / 18:48:47 / † photo / 1 KOMMENTARER
grattis till mig & alla andra som heter cecilia. jonte va den första som påpekade det, vilket ja helt hade glömt hihi. på idrotten idag va det skridskor, vilket ja har vg i heelt otroligt! ska bara träna på översteg.. lycka till tjejen. men vi körde iallafall flaggan då. och vad händer? jo jag skulle åka och ta august samtidigt som mecka skulle göra det så vi alla krockade dels för ja inte kan stanna men haha. o ja typ fög, fick skit ont i höften och knät (haft problem med knät sen ja var 10) och med höften som är helt cp. aja, fick reda på biologi provet som visade 4 poäng från mvg. så ska försöka hålla mig till det. dock så har vi engelska prov på torsdag, men de är typ inget man kan plugga till så.

nu ska ja plugga fysik och packa lite, sen åker ja till älskling och sover kvar. puss till mina få läsare hhiihi.




dagens låt

  2011-11-21 / 16:10:38 / † music / 0 KOMMENTARER
blev inge inlägg igår, men mår iallafall betydligt bättre idag. tur att ja har så sööta vänner! skolan idag har vart helt okej. fysik - gjorde något test inför provet på fredag. spanska - ehm, ja gjorde ingenting som vanligt fick ut proven. g som tur. dock kommer ja sänka mig eftersom ja hade vg förra året.. matte - gjorde någon jätte cp tävling med aktier som man ska jämföra med i typ sommar. svenska - började på skriv uppgift. lunch, mentorstid - våran klass ska tydligen ha ett bord på julmarknaden så vi måste typ baka och sånt. slöjd - dunka musik (hahah) och stickade.

de va min dag än så länge, nu tror ja att ja ska baka något i brist på att ha något att göra. hihi, slänger in dagens låt.

Sean Paul -  She doesn't mind [spotify länk]


mobilinlägg

  2011-11-20 / 15:20:56 / † life / 0 KOMMENTARER

vi gjorde typ ingenting hos jennifer, vid typ 11 eller nå åkte jim o ja hem till honom. började med att han åt massa sen typ somna vi haha. bara massa miis. men allt slutade dåligt eftersom halva min familj är helt dumihuvve! inte meningen att man ska behöva längta tills ni ska skilja er..

nu ligger ja på mitt rum och lyssnar på hög musik för att inte höra något annat inte ens vad ja själv tänker! mitt humör är väldigt dåligt just nu, som vanligt i guess? kanske kommer med ett gladare inlägg senare..


lördag

  2011-11-19 / 18:53:01 / † life / 0 KOMMENTARER
gymnasiumet var helt okej, iallafall de vi fick se. ska förmodligen dit på prova på dagen också. efter vi var klara där gick vi in på bikbok då beckis handla lite. sen vidare till donken och chilla. sen hem till kungsör igen. åkte hem direkt och duscha eftersom ja inte hann de imorse. så nu är ja fixad och klar. ändrade planer btw, haha ska till jennifer för lite miis med tjejerna & älskling. puss.

i'm feeling glad i got sunshine

  2011-11-19 / 11:11:06 / † photo / 0 KOMMENTARER
om en 20 minuter åker ja till tågstation och möter upp linn och beckis (?) öppethus på johnbauer ska vi iaf på. vet inte om vi gör något efteråt. men vet iallafalla att ja ska vara med sötnosen senare. orkar inte ha mina ögon öppna vill sova! orkar heller inte fixa håret så blir väl toffs idag.

vad miisig med sommar igen. känns jätte konstigt att se många som redan börjat julpynta, snön har ju inte ens kommit, och det är typ en månad till julafton, shiit!




min fredag

  2011-11-18 / 23:22:26 / † life / 0 KOMMENTARER
jaha då va den fredagen passerad. inte alls gjort mycket, typ kollat idol. för alla jävla idioter går på äckelbio.. tänkte att man skulle hitta på något för än gångskull men nej. har ont i huvvet, så ska väl borsta tänderna och sen sova. eller messa med min söötaste pojkvän. för ska väl upp ganska tidigt så ja hinner duscha & fixa mig. sen till etuna. ''allt'' ja hade på hjärtat. godnatt, om det är någon som läser?
jag vill vara din tår, födas vid ditt öga, färdas längst din kind och dö vid dina läppar.


min nya blogg

  2011-11-18 / 17:18:26 / † life / 0 KOMMENTARER
Nu tror ja att bloggen är klar. lite små ändringar kvar & ny header antar ja. var tvungen att fixa en ny blogg för det blir något jätte konstigt på min blogg när ja bytte design. och kunder verkligen inte komma på ett bättre namn.

kan lika gärna berätta om min dag än så länge, började med svenska, då vi kollade på film. sen hade vi egentligen elevensval men vi valde och göra matte provet då istället så vi skulle ha mer tid. åt helvete vad dåligt det gick. fattar när någon förklarar men glömt redan efter 2 minuter. helt sjuk. sen gick vi och åt bort hela mentortiden. känns inte så värt att vara där, sen kemi i 20 minuter. g+ på provet hahha.. slutade halv 2 eftersom vi inte hade någon matte. justdää, när vi åt så vägde beckis på stolen (som vanligt) och sen ramla hon och satte pannkaka i halsen. HAHAHA! oj inte bloggat på ett tag märker ja låångt inlägg.

Välkommen till min nya blogg!

  2011-11-16 / 20:40:13 / † life / 1 KOMMENTARER