sjuk

  2012-05-31 / 20:29:17 / † life / 4 KOMMENTARER

hej världen, ligger i soffan helt dööd. vi gjorde ingenting i skolan idag, typ fika massa o lyssna på någon kristen människa. efter de åkte ja hem för mådde inge bra. köpte med en hårfärg också så har färgat håret men tror inte de blev sån stor skillnad.
de blir nog ingen skola för mig imorgon, har ändå inge viktigt. blir att ligga hemma i hoppas på att må bättre.
målade naglarna i mintgrön färg.


slut på musikal

  2012-05-30 / 19:12:44 / † life / 0 KOMMENTARER

har inte haft så mycket att blogga om därav den dåliga uppdateringen. men nu är iallafall musikalen klar såå skönt! vi hade sista idag o den sög eller vi var ju ganska bra, men man blir inte så motiverad att 'spela' när publiken inte skrattar eller så. de kommer ni märka som ska göra de sen om någon/några år! samma med blogg, är de inte många som läser blir man inte motiverad till att fortsätta.
aja, imorgon är de vanlig skola, inte för vi har något att göra men. ska försöka blogga lite mer, men vet inte vad ja ska skriva.
drygbild, ny duschad och osminkad.


hej

  2012-05-28 / 14:49:27 / † life / 0 KOMMENTARER

har inget att blogga om.. har fått ont i halsen, perfekt.. låter som en böög o ja ska sjunga. hejdå


  2012-05-27 / 19:04:08 / † life / 0 KOMMENTARER
15 hela månader tillsammans


yran

  2012-05-27 / 18:51:49 / † life / 0 KOMMENTARER
igår vid 8 halv 9 åkte ja till köping. hängde på stan med jenne, linn, fanny, sanna o yolanda. hände inget alls, vid 10-11 drog laser 'discot' igång. va inte speciellt mycket folk men vi hoppade o dansade som ja vette fan. vid 12 försvann yolanda o linn. men vi andra stanna kvar ett tag till. haha de va en turk som kom från till jenne o blev helt kär! o en annan till mig vid namn nadiar o ba 'va gör du?' dumaste frågan någonsin. aja kom inte hem förrän halv 2, sov en halv timme sen åkte ja o hämtade jim. blablalbla

musikal idag också o kändes som om ja skulle svimma vilket sekund som helst för de va sjukt jävla varmt o känner mig dessutom lite sjuk. märker efter ett tag att mina systrar sitter i publiken hihi fick blommor efter så ja var kanske lite duktig.


fredagen

  2012-05-26 / 18:59:03 / † life / 0 KOMMENTARER
hade skrivit ett inlägg imorse men de ville inte komma upp. när de är så fint väder ute så vill man inte sitta vid datorn så därför har bloggen fått lidigt.
igår hade vi två visningar gick braa. efter musikalen åkte ja o några brudar ner till skillinge för lite sol, de va några som bada också. men enligt mig va de alldeles för kallt. vi hade först tänkt att åka till köping men vi bestämde att stanna kvar i skilling och grilla. då de även kom lite mer folk, super miisigt ända tills åskan börja komma. då ja åkte hem medans de andra drog till felix. de va skit läskigt för de började blåsa och sen regna jätte mycket! så när ja väl kom hem droppade det om mig..

halv 3 åkte ja till musikalen, sminka oss. sen vare dags för start. bästa publiken eftersom dom fattade 'skämten' och skrattade. och slutet var helt klart bäst!
nu har ja vart hemma ett tag, ätit och snart ta o tvätta bort allt smink som kliar som ett asss. mot kvällen blir de kanske köping med några tjejer. höörs

godnatt

  2012-05-24 / 22:14:30 / † life / 2 KOMMENTARER

slår på en film och försöker sova tidigt.


ja är en gummibjörn

  2012-05-24 / 21:30:50 / † life / 0 KOMMENTARER

så underbart sööt reklam ja bara älskar den! barnen diggar rätt dåligt!

torsdag

  2012-05-24 / 18:44:47 / † photo / 0 KOMMENTARER
halv 8 var de samling o vi började fixa oss direkt. repeterade lite, åt. sen vid 11.30 (?) drog våran första uppvisning igång, gick väl helt okej.
när ja kom hem solade ja sen åkte ja till skillinge o sola mer med jennifer, linn & beckis. låg där till 6 kanske o nu sitter ja har, hade tänkt att gå ut o springa men så blir de inte. för nu måste ja göra alla min idrotts-papper som ska ha vart inlämnade i onsdags.



snygg min ali gör när han blir sminkad.

stay with me

  2012-05-23 / 20:56:17 / † life / 0 KOMMENTARER
ja kommer aldrig hinna bli brun eftersom man är 'inlåst' på teatern till typ 5 så man inte hinner sola. vi har vårar första uppvisning imorgon, vi får se hur det går. är faktiskt mer orolig över de andra eftersom vissa inte vet vad och när de ska säga saker. menmen, nu ska ja iallfall ta en dusch kolla på gårdagens bb och välja kläder till imorgon. skriver någongång

mot skolan

  2012-05-23 / 07:26:23 / † clothes / 0 KOMMENTARER

transparent skjorta / tub bh / shorts

fråga mig vad du vill!

  2012-05-22 / 19:46:17 / † life / 0 KOMMENTARER

nytt på magen

  2012-05-22 / 17:26:59 / † life / 0 KOMMENTARER
helt ovärd skoldag, när man inte ens behöver vara på lektionerna. fick sluta 1 då mamma kom o hämtade mig vi åkte direkt till etuna. ja sa att ja skulle köpa träning skor & sånt men fick inte med mig ett skit, gud va inte på min sida.. men fick iallafall ett nytt hål i navel, dock ser man fortfarande mitt gamla men de får ja leva med.

iphone

  2012-05-21 / 20:23:20 / † life / 0 KOMMENTARER

tack pappa! precis vad ja behövde! ♥

tú y yo

  2012-05-21 / 19:12:10 / † life / 1 KOMMENTARER
vart aldrig klar med shortsen, så vet inte om de blev bra med de återstår att se.
somnade i solen någon timme o har nyss duschat. och nu måste ja äta något för är riktigt hungrig. har bestämt mig för att börja träna också, vi får se hur det går hihi. men har min 'personligatränare' som får hjälpa mig! så imorgon åker ja med mamma för att handla skor & annat.
inte långt kvar till sommarlov nu!!

du är världens bästa, ja älskar dig!♥

måndag

  2012-05-21 / 14:43:15 / † life / 5 KOMMENTARER
hej! sitter ute i solen och bloggar, riktigt härligt väder dock massa moln.. hände inget speciellt i skolan så har inget att skriva om de. men måste hålla igång bloggen eftersom ja fått lite 'nya' läsare. mer gotlandsbilder ville några se, men bilderna ser i stortsett likadana ut men kanske kommer upp senare. något mer ni vill se/läsa på bloggen? bara att kommentera!
nu ska ja ta o göra sönder lite shorts. hihi peace. cp bild.

bild bomb!

  2012-05-20 / 18:05:02 / † photo / 4 KOMMENTARER
det blev 146 bilder, så ja har försökt att ta några bilder. blogg.se suger så har vart tvungen att minska bilderna massor för att kunna ladda upp dom, där av den dåliga kvaliten.. men ja har iallafall haft gryma dagar med klassen, kommer verkligen sakna er!

i väntan på båten.



massage tåg.


hahah okej?

äntligen framme!

varför taggtråd?

spelade fotboll mot någon annan klass som va där.




cyklade till lummelundagrottorna o de va riktigt jävla långt dit, ja var seriöst död när vi kom fram. men på vägen hem höll ja i alla för ja inte orka cykla haha.

vad gör killen?


efter en lång cykeltur blev de sola & bada för vissa.

kallt jennifer?



fiina jenne!

'kärleks'paret







en del av klassen.

sista kvällen med alla, då blev de grillning&sång.


allsång

sötis sanna får avsluta denna resa.

första kvällen cyklade vi in till stan för att handla lite o vad händer några idioter gör punka på just min cykel! då blev de ett jävla liv. ja vart riktigt irriterad, den gick och laga men gud vad fula människor.
under dom dagarna vi var där så följde dom efter oss vart vi en gick för att 'spöa' oss. men sista dagen så frågade ja 'vad vill ni?' får svaret 'håll käften' frågar en annan 'varför följer ni efter oss?' o han svarade 'för att du ska ha något att fråga om' hahah töntar! men sen börjar vi snacka med en normal kille i 'gänget' så då blev de typ löst.
tack alla för denn resa, ni gjorde den till den bästa!♥

mot gotland

  2012-05-17 / 07:22:17 / † life / 3 KOMMENTARER
nu taggar vi gotland med världens bästa klass! kommer bli galet nice.

now i really don't know what you're doing..

  2012-05-16 / 16:56:24 / † life / 2 KOMMENTARER
..is this some kind of game? if it's so, i don't wanna be apart of your game.

nu är ja klar med packandet, o ska bli ganska skönt o komma bort här ifrån och få tankarna på annat. ska fixa mig lite sen åker ja till mamma o sover där. 7.45 åker vi mot gotland o kommer hem på lördag kväll så blir inge bloggande. men återkommer förhoppningsvis med bilder.


swaag

  2012-05-15 / 17:06:50 / † life / 6 KOMMENTARER
sista proven avklarade om inget annat dyker upp. matte nationella gick åt helvete men får hoppas att dom andra två proven vi gjort väger upp. på tisdagar slutar vi typ halv två, så ja va påväg till bussen men då hade ja missat den.. så ja gick till mamma ett tag tills ida kom.
har inte gjort så mycket hemma, börjat packa lite till gotland. men vet inte riktigt va ja ska ja för kläder med mig eftersom vädret är oklart. måste även leta fram något att ha på dansuppvisningen som är på söndag, eftersom vi kommer hem sent på lördag så vill ja ha det klart.

frågelåda

  2012-05-14 / 17:35:30 / † life / 2 KOMMENTARER
nu har ja skaffat mig en frågelåda, så om nu har några frågor kan ni skriva dom där :)

är riktigt trött och har ont i huvve.. fast de har vart en ganska så lugn skoldag men fick inte så mycket sömn, så idag blir det en tidig kväll. har förhoppningsvis mina 3 sista prov imorgon. matte nationella, teknik & spanska. riktigt skönt att ha de över.
nu ska ja ta en dusch o skämma bort huvvet lite med hårinpackning och ansiktsmask pusss.
söta flickor.



måndag

  2012-05-14 / 07:31:20 / † life / 0 KOMMENTARER
orkar inte berätta om helgen, va med jim. inte så viktigt att veta. nu är det måndag o vi går bara till onsdag och på torsdag åker vi till gotland. hoppas på bra väder, för då kan de faktisk bli kul. fast vi behöver nog inte bra väder för att ha kul men de är ju alltid ett plus.
nu måste ja skynda mig till bussen, kan inte åka moppe eftesom ja/pappa har lånat ut den. men får ju 500 för de så varför inte.

snacka om det gjorde ont!

text

  2012-05-11 / 13:45:48 / † text / 0 KOMMENTARER
I don't know where I have you anymore.. I'm feeling lost. But I know that I can't live without you. I love you.
Is it me you want to be with? or someone else? Questions without answers.
Which steps should I take for not going the wrong way.
How could the silence be so loud?
I don't know what i'd do if you left me. So please don't go away.
Everything that you are is who I am today.
Anothe
r day without your smile, another day just passes by. But now I know how much it means, for you to stay right here with me.
The time we spent apart will make our love grow stronger, but it hurt so bad I can't take it any longer.
And I hope life is good wherever you are, you will be forever in my hear.
I'm proud to say I got you.
If love was a word, i don't understand.

you're the only one that knows me better than i know myself

  2012-05-11 / 13:11:29 / † life / 0 KOMMENTARER

slingade håret häromdan, blev väl sådär. ska slinga igen någon/några gånger till.
ja bloggar lite då & då när ja känner för't. dock har ja inget att skriva om men att sluta 12 på en fredag är aldrig fel! men vet ni vad!? min iphone lämnade jorden igår for no reson.. såå sadface.
tror nog inte att de kommer hända så mycket mer idag, fredagsmysa foreveralone antar ja.

lmfao

  2012-05-08 / 15:50:55 / † photo / 1 KOMMENTARER






i fredags så åkte jag och några vänner till stockholm och kollade på lmfao, dom var minst sagt gryma!

.

  2012-05-02 / 22:00:16 / † life / 0 KOMMENTARER
okej glöm det här med bloggandet.