grattis mamma♥

  2012-03-31 / 13:24:27 / † life / 1 KOMMENTARER

ja älskar dig!♥


bring up the fire

  2012-03-31 / 12:55:31 / † life / 1 KOMMENTARER
som sagt va ja hos jims faster igår, hans kusin(er) va jätte gullig(a)! va inte meningen att ja skulle sova hos honom men så blev de ändå. så åkte hem vid 10 o de va såå jäkla kallt! kände inte mina händer när ja väl kom hem. nu har ja bara duschat o chillat. ska ta o kolla på gårdagens bb o sen väänta på att lite brudar ska komma. blog ya later.

navel

  2012-03-30 / 15:57:44 / † life / 5 KOMMENTARER
hejhej dagen idag har faktist gått ganska fort vilket är bra! hade religion prov idag som gick väldigt bra hoppas ja iallafall. hände inte så mycket mer, slutade iallafall 13.45 sköönt. nu har ja vart hemma o fixat med ljudet så nu taggar vi saatan tills imorgon!
åkte snart till jim för att seen följa med till hans faster. ja uppdaterar sen när ja kommer hem. puss

lekte mer älsklings navel.

sorry

  2012-03-29 / 20:51:49 / † life / 1 KOMMENTARER
förlåt för uusel uppdatering men har inte haft tid! för igår efter skolan åkte ja till syster. o sen åkte vi till dollarstore o handla lite o efter de willys. o när ja kom hem va klockan så mycket så han bara städa rummet o duscha.
och idag va ja bara i skolan ett tag sen åkte ja till doktorn eftersom de inte har blivit bättre. o då får ja veta att de inte är urinvägsinfektion ja har utan något annat men vad? dom kunde inte göra något mer så dom skickade mig till västerås med dom visste inte heller va de va. så fick åka hem o ha ont, o hoppas på att de blir bättre.

nu har ja bara pluggat lite och nyss kom sötis jennifer med en godispåse till mig. såå söt!

mobilinlägg

  2012-03-27 / 23:27:52 / † life / 1 KOMMENTARER

klarade av hela skoldagen idag. även fast ja hade ont i magen o inte kunde äta. slutade halv2 så fick vänta en timme på att jim skulle sluta eftersom ja skulle följa med honom hem för att hämta mina saker o min moppe som ja lämnade kvar i söndags. blev kvar där till halv 6 sen åkte ja hem o pluggade i 2 hela timmar. o har bara skrivit g-pappret som blev 3&ett halvt a4 papper..
avslutade kvällen med tv tittande. o nu ska ja dejta kudden några timmar fram över eftersom min pojkvän som ja har 13 månader med idag sover..


på bar gärning

  2012-03-26 / 22:17:25 / † life / 3 KOMMENTARER

taggar till sommaren som fan!
har nyss kollat på premiären av 'på bar gärning' tycker att de är så gulligt att människor bryr sig om folk dom egentligen inte känner o frågar om de behöver hjälp. nu ska ja kolla big brother sen soova och förhoppningsvis gåå till skolan imorgon! btw, en vecka till lov!

urinvägsinfektion?

  2012-03-26 / 17:46:47 / † life / 6 KOMMENTARER
nu är ja hemma från doktorn. fick svara på lite frågor sen klämde o tryckte han på min mage. fick även göra blod o kissprov. dom trodde de va urinvägsinfektion men kunde även vara njurbäckeninflamation. så ja fick penicillin och om de inte vart bättre tills på onsdag skulle ja tillbaka. dom skulle även skicka prover till något ställe så vi fick veta exakt va de var. blog you later.

sjuk

  2012-03-26 / 12:07:48 / † life / 2 KOMMENTARER

gick och la mig redan vid åtta igår, o vaknade vid 6 på morgonen då ja till och börja med mådde bra. så ja började fixa mig för skolan sen började ja känna av feber så ja stannade hemma. har fått tid hos doktorn vid 14.45 eftersom pappa tvingar dit mig. känns ju inte som om de kommer hjälpa men kanske får veta om de är något.
nu ska ja hämta något o äta sen kolla på gårdagens bb.

best

  2012-03-25 / 14:56:09 / † life / 2 KOMMENTARER
blev inte mycket till barnvakt igår eftersom frans sov hos en kompis. så miiste hela kvällen, va även ute och tog kort men min väska är kvar hos honom så kan inte visa några. när vi skulle äta frukost fick ja ont i magen, illamåenda, börja svettas, såg suddigt o hörde inget.. typ svimma? inte helt ovanligt för mig eftersom de hänt 2-3 gånger förut, la mig på golvet ett tag sen mådde ja bättre. trodde ja iaf.. strax efter det åkte vi och kollade på ett hus. mådde helt okej i början men sen fick ja ont i magen o blev sådär varm igen. så vi gick ut o då spydde ja..

nu sitter ja hemma o har nyss duschat. min mage gör ont annars är de helt okej. ska ta de lugnt hela dagen nu o hoppas på att bli bättre. men måste bara säga att ja har den underbaraste pojkvännen man kan ha!! ja älskar dig!♥

somebody that i used to know

  2012-03-24 / 12:26:06 / † music / 3 KOMMENTARER
låten som går om och om igen! kärlek.
efter skolan åkte ja, linn & yollis till konsum och lämnade våra cv. sen hem till linn o kääka våfflor. senare bakade vi bullar, som antingen vart degiga eller brända hihi. jennifer kom även o hjälpte oss baka, efter de åkte vi o käka på maistro. sen hängde vi vid konsum hur länge som helst då vi träffade ralle, tobbe och pontus. då vi hann lära yollis att åka moppe, ha kundvagn race, få besök av mupp-neon och lite annat. efter att par timmar åkte vi till pontus och kolla lite film, sen ut igen o träffa erik robin & wille. fast drog typ hem direkt för de va så kallt o va så trött.

nu ska ja ta en dusch, fixa mig och sen till älskling för att vara lite barnvakt.

tråk inlägg

  2012-03-23 / 23:39:47 / † life / 0 KOMMENTARER
har ingen ork till att blogga är helt slut i kroppen har träningsvärk & är sjukt trött. så bloggar om dagen imorgon för nu ska ja ta o sova en massa! godnatt.

I work out

  2012-03-22 / 19:51:12 / † life / 3 KOMMENTARER

orkar inte skriva något om skolan skapligt ovärd när ja inte jobba någonting på 4 lektioner av 6, och dom 2 lektionerna var samhäll då vi jobbade som dåårar. efter skolan åkte ja & linn till konsum för att fråga om sommarjobb, verkade lite tveksamt men ska lämna in ett cv imorgon.
efter det åkte ja till mamma och åt. dansen idag var inställd så ja tvingade mamma att träna lite med mig. på en såndär rullgrej (bilden övan) sägs att man ska få vältränad mage men ja gjorde fel så de kändes ingenting i magen utan i armarna.

har nyss duschat så ska börja på mitt cv nu, och sedan äta något.

min nya bloggläsare

  2012-03-22 / 09:10:40 / † life / 4 KOMMENTARER

det här är ralle ericsson och han är fan bäst av alla killar i klassen <3 häärååååå


by ralle.


godnatt

  2012-03-21 / 22:10:59 / † life / 0 KOMMENTARER
struntar i bigbrother idag, för är riktigt trött så de ska bli skönt att somna till lugn o skön musik. men vill bara säga att ja älskar mina vänner & min pojkvän massor! tack för att ni finns, ni gör livet värt o leva. ♥


utvecklingssamtal

  2012-03-21 / 17:39:03 / † life / 1 KOMMENTARER
pappa kom nyss hem o påminde mig om att ja har utvecklingssamtal om en halv timme, vilket ja helt hade glömt bort hihi. men som vanligt kommer dom snacka om helt andra saker än om lilla mig. ska även försöka hitta något sommarjobb för vill gärna ha mycket pengar så ja kan göra massa kul. hinner inte blogga mer nu så hejdå.
bild från usa.


spring

  2012-03-21 / 16:05:38 / † photo / 4 KOMMENTARER
måste bara säga att ja älskar vädret just nu, blir så glad när solen skiner. orkar inte blogga. så ni får lite bilder ja tog idag.




update

  2012-03-21 / 06:53:37 / † life / 0 KOMMENTARER
förlåt för ja inte har bloggat något. men efter skolan så åkte ja linn & yollis till e-tuna och shoppade lite. eller aah dom gjorde, ja hittade ingenting. kom hem typ halv 6 sen vare bara att börja fixa sig och åka till älskling. slapp åka moppe eftersom min syster har fått sitt körkort nu, grattis!
nu måste jaa fixa klart mig, hörs senare.

flying high

  2012-03-19 / 18:41:26 / † life / 4 KOMMENTARER

hej mina bloggläsare, vilka ni nu är?! hihi, skolan idag gick väldigt fort. kom på nu att det är helt onädigt att ja skriver vad ja haft för lektioner. inte så kul att läsa om kan ja tro. vädret på vägen hem va helt cp. först va det typ storm sen snöa de lite sen börja det hagla jätte mycket fast inte länge och sen helt plötsligt sluta det blåsa och solen kom fram?
well till något annat, fick paj när ja kom hem. asså min blogg handlar bara om mat.. o ja är feettt okej! nu väntar ja på att pappa ska komma hem med kludd så ja kan sätta upp resten av 2011 bilderna på väggen. X X

ny design

  2012-03-18 / 20:51:36 / † life / 0 KOMMENTARER
ville ha en ny design men orka inte lägga ner tid på det. så fick bli en snabb-gratisdesign, helt okej. nu ska jag sätta mig framför tv och njuta av sista timmarna av söndagen. puss ▲▲

älskling och tiffa.

party-list

  2012-03-18 / 18:24:28 / † music / 0 KOMMENTARER
har nyss duschat, och jag har ingen att skriva. men tycker att ni kan slänga in lite låtar på min fest listan som ni vill höra on mi fiesta. [länk] som för till fället är tom.

just nu

  2012-03-17 / 20:06:34 / † life / 0 KOMMENTARER

popcorn & film


bullar

  2012-03-17 / 16:20:35 / † life / 0 KOMMENTARER
hej på er! fiis dålig statestik.. jätte mycket sadface.. jaja, gårdagen va helt okej. dock tog ja inga bilder. och kom inte hem förrän halv 2 så ja och jim gick o la oss direkt. och sov till 12 då kan skulle hem.
ja och ida har bakat bullar idag vanilj&kanel, dom blev mumsiga. nu ska ja kolla på gårdagens bigbrother. pusss◊♦


fredag

  2012-03-16 / 13:26:21 / † life / 0 KOMMENTARER

det skulle bli lite roligare om ni kommentera mer! idag är de iaf freeedag så skönt. fast är lite trött men de ska de bli ändring på. sitter o läser på svenskan fast inte bok utan bloggar hihi. sen har vi engelska o då blir de också att läsa.
efter skolan åker ja en snabbis förbi mamma och hämtar lite things. sen köpa en present, hem o fixa sig sen till linn. vid 7 tiden bär de av till sanna för födelsedags'kalas' blog u later.


torsdag

  2012-03-15 / 21:11:24 / † life / 0 KOMMENTARER

har gjort 2 tidsinlägg för att hålla uppdateringen uppe. hände inte speciellt mycket i skolan, fick skjuts av jennifer till mammi sen vid 4 tog ja, linn o yollis bussen till Köping för att hinna äta innan dansen. dock har ja fortfarande något problem med magen så fick jätte ont så kollade mest på. maria (dansläraren) var borta så vi fick försöka komma ihåg danserna vilket inte gick så bra. nu sitter ja ny duschad i onepiece framför tv och äter frysta hallon o yoghurt. hihi allt ja hade i skriva pusss!


hårtips

  2012-03-15 / 16:16:00 / † beauty&tips / 0 KOMMENTARER
1. borsta aldrig håret när det är blött det är elastiskt och mycket skörare än vanligt. har du tovor försök att 'borsta' ur dom med fingrarna.

2. fläta eller sätt upp håret innan du går och lägger dig när du ligger och vrider och vänder på huvvet slits håret mer än vad du tror. du vaknar heller inte upp med massa tovor. helst en toffs utan metallsak, det skadar också..

3. tvätta inte håret för ofta och inte med mycket shampoo utan mycket balsam. shampoo torkar ut håret därför ska du använda så lite som möjligt men med mängder balsam men undvik att ha i hårbotten. tar ditt shampoo slut före balsamet gör du fel.

4. använd hårinpackning 1-2 ggr i veckan även om de står att du bara ska ha det i 1 minut så ha det i en timme gärna med en påse på huvvet så det blir varmt för då verker det mer. skölj ur och avsluta med att skölja håret med kallvatten för då stänger sig fjällskikten i håret vilket gör det glansigare och lättare att reda ut.

5. använd alltid ett värmeskydd om du ska föna, platta, locka aah you name it. höga värmer sliter på håret så försök att undvika det helt.

6. att få i sig näring är superviktigt för att håret ska kunna växa och må bra! se till att du äter varierat så att du får i dig allt du behöver. ät gärna extra b-vitaminer eller t.ex. mycket ägg som innehåller många nyttiga vitaminer som kroppen behöver.



mina 2..

  2012-03-15 / 11:33:00 / † music / 0 KOMMENTARER
..spotifylistor som ja lyssnar mest på, subscribe vettja.

- GOODNIGHT (lugn musik)
- LALALA (allt annat än lugn musik)

i'm wearing today

  2012-03-14 / 19:23:28 / † clothes / 0 KOMMENTARER

jeans / flätat bälte (synns inte på bild) / t-shirt / skinnjacka / en tjocktröja för att inte frysa

good feeling

  2012-03-14 / 19:09:59 / † photo / 0 KOMMENTARER
tjenispenis. trotts att natinonella-kemi gick åt helvete har humöret ändå vart på topp. hade rast i typ 2 (?) timmar för att sedan ha 30 min biologi inte så värt. följde med älskling hem efter skolan, åkte tills hans mormor&morfar och ååt. sen till honom och miiste sen tillbaka till dom och eeta&fika.
nu har ja vart hemma ett tag och väntar på att älskling ska sluta träna, vilket är om 2 timmar typ. sedan kommer han hit, skönt att slippa sova ensam! lite mindre kul att behöva blir sur på honom imorgonbitti för han aldrig går upp, hihhi. nu känner ja bara för att lägga mig framför tvn och slapppa!(!!) i'm just saying wtf om the bild.


tisdag

  2012-03-13 / 13:02:24 / † life / 0 KOMMENTARER
lilla ja som nästan aldrig brukar vara sjuk. vakna men ont i magen och illamående. tänkte gå till skolan iallafall för ja inte ville missa mer i skolan, men kunde klappt stå. mår inte direkt mycket bättre nu. borde nog försöka äta något nu, o sen bara vila så ja kan ta mig till skolan imorgon för vill inte missa nationella. blog you later.
hahah..min tårta.

 


måndag

  2012-03-12 / 23:40:57 / † life / 0 KOMMENTARER
de är dålig bloggning på mig. känner inte alls någon lust till att bloogga, känner mig mer tvingad o de är inte så kul. vi får se om mitt bloggintressa kommer tillbaka så ni får en roligare blogg att läsa.
det har iallafall vart en helt okej skoldag. sommar o vårkänslorna börjar komma fram när solen skiner och man nästan kan gå utan jacka. spanka provet gick bra, hoppas ja! gjorde aldrig teknik provet men de ska ja göra imorgon istället. de blir en kort ''skoldag'' imorgon eftersom vid 12 tror ja ska vi till thor modeen och ha musikalträning till 3.. ja som egentligen slutar halv 2.

har sovit från halv 7 till nu, så vi får se om ja kan somna om igen eller om de blir en till sömnlös natt.


02.03

  2012-03-12 / 02:02:18 / † life / 0 KOMMENTARER

det hade ju vart skönt att få sova lite med tanke på att ja ska upp klockan 6. vilket är om 4 timmar.. o kul att man har två prov 'idag' o ett nationella på onsdag i KEMI (!!!!) brb självmord.
bild i repris.


några bilder från usa

  2012-03-11 / 13:54:18 / † photo / 0 KOMMENTARER
vårt hus:



down town disney:




kolla på alegatorar:



universal:





beach:



övrigt:






det vart över 200 bilder. men jag orkar inte ladda upp alla så ni får nöja er med dom här så länge. kanska lägger upp mer bilder senare om ni vill de. hade iallafall det jätte bra!

baby me and you

  2012-03-11 / 00:11:00 / † text / 1 KOMMENTARER


ja är ingenting utan dig. du är de finaste ja har. tack för att du finns, för att du valt mig, för allt du gör. och tack för alla gånger du förlåtit mig.♥

You can be the peanut butter to my jelly
You can be the butterflies I feel in my belly
You can be the captain
And I can be your first mate
You can be the chills that I feel on our first date
You can be the hero
And I can be your sidekick
You can be the tear that I cry if we ever split
You can be the rain from the cloud when it's stormin'
Or u can be the sun when it shines in the mornin'


Don't know if I could ever be without you
Cause boy you complete me
And in time I know that we'll both see That we're all we need
Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry

Cause you're the one for me
And I'm the one for you
You take the both of us
And we're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two

You can be the prince and I can be your princess
You can be the sweet tooth I can be the dentist
You can be the shoes and I can be the laces
You can be the heart that I spill on the pages
You can be the vodka and I can be the chaser
You can be the pencil and I can be the paper
You can be as cold as the winter weather
But I don't care as long as were together

You know that I'll never doubt ya
And you know that I think about ya
And you know I can't live without ya
I love the way that you smile
And maybe in just a while
I can see me walk down the aisle

Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry

Cause your the one for me
And I'm the one for you
U take the both of us
And were the perfect two
Were the perfect two
Were the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two.


' auburn - perfect two '



.

  2012-03-10 / 12:41:38 / † life / 0 KOMMENTARER

ingen blogglust hejdå.


Joseph Kony

  2012-03-07 / 19:52:53 / † life / 0 KOMMENTARER

ta er tid att verkligen kolla på denna video.

i don't need you

  2012-03-07 / 16:04:28 / † life / 0 KOMMENTARER

sitter i onepiece och redigerar bilder från resan som ja sedan ska lägga ut på bloggen. sedan måste ja nog göra lite matte eftersom ja har prov imorgon.. skolan idag va inte så värd med tanke på att vi bara hade 2 lektioner, musikal träning och mentorstid. inställd idrott och biologi.
nu ska ja fortsätta redigera puss på länge.

hemma

  2012-03-06 / 19:26:44 / † life / 0 KOMMENTARER
nu är ja hemma i sverige! ja är så sjukt trött så ska ta en dusch sen blir de nog att kolla på måndagens bigbrother o sova.  imorgon väntar skolan, ligger efter i allt nu.. fan. men får träffa mina söta vänner iallafall.

BILDER NÄR JA ORKAR.

16 år!

  2012-03-05 / 22:40:32 / † life / 0 KOMMENTARER

hej på er, de va ett tag sen men har inte haft tid att blogga! klockan är nu 16.31 här o sitter på flygplatsen o väntar på att flyger ska gå, typ 2 timmar kvar men.

kommer inte hem förrän typ 6 imorgon kväll. över ett dygn flygresande eftersom vi mellan landar i London. nog om de, har haft de riktigt skönt här med sol bad o shopping. berättar mer när ja kommer hem, ni behöver inte oroa er ja har inte blivit neger tyvärr. hihi

grattis till mig som fyller år idag! 16 baast. nu orkar ja inte skriva mer puss på er!