happyfaace

  2011-12-31 / 15:03:19 / † life / 0 KOMMENTARER

dryygbilder. är iallafall på braa humör, så nu ska ja fixa det sista packa väskan. sen åker ja till jim, för att sen åkte till sanna & ääta där. efter de åker vi till linn, göör någonting sen över till loovina. känns som en lyckad nyårsafton. ha det bääst, vi hörs 2012.

last 2011 day

  2011-12-31 / 13:38:00 / † life / 0 KOMMENTARER
de va någon som undrar om ja kunde skriva vad som hänt under mitt år, men bilder och så. men ja är ingen bra skrivare så gjorde en video istället så hoppas det duger. :)

naglar

  2011-12-30 / 23:23:00 / † beauty&tips / 0 KOMMENTARER
nu är nyårs naglarna klara & outfiten. vad som händer de får vi see. har vart duktig och städa mitt rum också, så man slipper börja året med att städa. hihi vet inte vad ja ska skriva. såå heejdå.

- if you can't love me now, don't love me later.


saknar dig.

  2011-12-30 / 17:51:48 / † life / 0 KOMMENTARER
ja skulle ha färgat håret igår, men åkte istället till älskling. gjorde väl typ.. ingenting kollade lite film. pappa kom och hämta mig 2 kanske, åt sen färgade ja håret. det blev betydligt bättre än förra gången, men man blir ju aldrig riktigt nöjd, och när man väl fått långt hår så måste man klippa sig.

imorgon är det sista dagen på detta år, helt sjuk va tiden går fort.. snart sitter ja väl och stickar åt mina barnbarn.. blää ja vill inte bli äldre! tänk så mycket världen har förändrats under mina snart 16 år.. under hur de ser ut 16 år framåt.. men detta år har iallafall vart helt gaalen, träffat nya människor på ett helt annat sett även förlorat något viktigt i mitt liv. levde bara 4 år utan dig och nu ska ja leva hela livet utan dig. man förstår inget förän de är borta på riktigt, saknar dig vilma.


att göra idag!

  2011-12-29 / 21:22:48 / † life / 0 KOMMENTARER
min att göra lista!


  1. gå upp ur soffan
  2. gå ner för trappen
  3. gå in i köket
  4. bre mig en macka
  5. lägga på en ostskiva
  6. gå till bordet
  7. glömde mackan får gå tillbaka o hämta mackan
  8. ta mackan och gå till bordet
  9. sätta mig
  10. missar stolen får mackan i ansiktet
  11. blir förbannad och går upp för trappan :(
  12. lägger mig o sover -.-
från en mystisk person som inte vill nämnas vid namn.

vad vill ni läsa om?

  2011-12-29 / 15:26:28 / † questions & answers / 1 KOMMENTARER
nu har ja letat fram bilder att beställa blev lite över 100 så får ta bort några. om ja inte ska ta mer bilder hihi. whatever, sitter iallafall nu framför tv;n och kollar barnprogram. har fortfarande inte orkat bytit från sovkläder, skaapligt lat tjej. och blir nog en fortsatt lat dag.
hinner inte skriva så mycket mer för snart dör min dator. kanske kommer med något tråkigt inlägg senare, har kommit fram till att min blogg har blivit jätte tråkig & dålig + inga kommentarer. vaad ska ja skriva om?! antar att ingen kommer svara på den frågan.

smoke weed everydaay

  2011-12-28 / 19:02:13 / † photo / 0 KOMMENTARER
nu har ja tid att blogga, shoppade hela dagen igår kom hem vid 9. dock hittade ja inte mycket ett linne, bh, en stickad tröja & ett par hörlurar. runt 600 gick de typ på. när ja kom hem va ja tvungen att duscha tuurbo snabbt, för jim skulle komma hit för att hitta på något miisigt med mig. älskling säger 'vi kan köra anden i glaset' hmm miisigt? hahah..
när man vart vaken ett tag så får man helkroppsmassage av älskling, du är bääst! har vart men killen hela veckan så ska se om mina vänner har lust att hitta på något, eller om man måste vänta till nyår om de ens blir nå..
nu sitter ja iallafall i min onepiece och lyssnae på musik. ska väl miisa ner mig framför tvn, puss.

10 månader.

  2011-12-27 / 11:53:00 / † life / 2 KOMMENTARER
hej jag har den underbaraste, finaste, bästaste, snällaste.. pojkvännen man kan hitta. idag har vi 10 månader tillsammans som bara har flugit förbi, tillstörsta del har det bara vart heaven, men även hell i vissa stunder.. jag gör allt för att de ska funka mellan oss och försöker undvika tjafs överhuvudtaget. tror inte ens vi vart osams i en dag, högst 3 timmar. 'förlåt, ja älskar dig<3' känner vi nog båda igen?
om man saknar någon redan när man kramar hejdå, är det kärlek då?
- ja älskar dig mer än vad du tror, mer än vad ja visar. i din famn är ja alltid lycklig älskling.


måndag

  2011-12-26 / 23:51:39 / † life / 0 KOMMENTARER
heej somnade inte förän 3 igår blää. + att man drömde mardrömmar.
halv 3 skjutsade pappa mig till jim & vi åkte direkt till hans mormor&morfar, fick träffa några i hans släkt åt lite mat efterrätt sen körde vi något spel. fast va inte till sån stor hjälp för kunde inget. sen åkte vi hem till jim igen, bara massa miis & annat.. haha. försökte få med mig älskling hem till mig, men de gick inte så bra.
har vart hemma nu kanske i en timme, och ska nu försöka sova för ska upp skapligt tidigt. för vid 10 kommer anna och hämtar mig och ida för att trängas bland folk på mellandagsrean, känns som om allt kommer vara slut menmen. godnatt på er.
randombild.

till dig dagmar.

  2011-12-26 / 00:20:01 / † life / 0 KOMMENTARER

förlåt för ja stör Dagmar men du får gärna sluta blåsa sönder mitt hus nu och låta mig sova, jag vill vakna upp i min säng inte i kina så sluuta eller blås på någon annans hus. tack så mycket..


it's never a right time to say goodbye

  2011-12-25 / 22:58:58 / † photo / 1 KOMMENTARER
året börjar dra sig mot sitt slut, så de är dags att beställa året i bilder. dock ska jag hålla mig till 100, blir ganska svårt med tanka på att det hänt ganska så mycket iallafall.
men just nu sitter jag iallafall i min ensamhet lyssnar på lugn musik med lite (mycket) tända ljus och bara tar det lugnt. har dom två närmsta dagarna planerade, imorgon tror ja att ja ska med till jims mormor&morfar och eeta. och på tisdag blir det att shoppa.

ja var jätte klantig idag! jag spotade ner en hundring (!!) i toan. den ramlade ur min ficka och ja såg den när de va försent.. det är verkligen hardlife & sadface.. :(



min julafton

  2011-12-25 / 17:14:55 / † photo / 0 KOMMENTARER
hej, min julafton började med att åka till älskling och lämna en blomma till hans föräldrar, sen åka till mamma och hjälpa henne med maten. sen kom alla & då åt vi, öppna lite paket. sen halv 3 hem till pappa  igen & kolla på kalle anka. sen äta igen.. usch hatar julmat! tog det lugnt ett tag innan vi började med julklapparna. fick lite pengar, onepiece, presentkort, smycken, parfym, godis. även usa resa med älskling. fick säkert något mer.
vid 9-10 kom iallafall jim hit, kolla film & miiste. sov typ till 2, fast ja började må illa vid typ 11 så kunde inte somna om. så ni vet!! han åkte typ för 2 timmar sen och då fick ja en julklapp av hans föräldrar. shampoo&balsam + en liten volymtång, så gulligt dom är.

men nu ska jag iallfall ta en dusch, och sen bara ta det lugnt. hoppas ni haft en bra jul. här kommer lite bilder.






god jul på er! next up; åka till mammi

  2011-12-24 / 10:44:08 / † life / 0 KOMMENTARER



julafton imorgon!!

  2011-12-23 / 16:38:32 / † photo / 0 KOMMENTARER
oj dåligt med bloggandet. men igår slutade vi skolan. kollade på något julspel, sen äta tårta&fika och få sina betyg. blir alltid så besviken när alla ba yees 6 mvg typ.. man ba 1.... haha menmen. gick hem till becca efter och hade julklappsbyte & kollade lite film. fick såndär shower gel & body lotion. luktade muums. sen hem och baka lite, chilla. sen mot kvällen åkte jag till älskling miispyys!
segade i sängen hela morgonen vid 12-1 gick vi upp & åt frukost sen gjorde vi knäck. åkte typ hem vid 2, lämnade av marcus sen åkte vi och köpte massa blommor & vätskeersättning till pappa som har fått magsjuka. sen hem & sätta upp julgranen som vart skitful! haha men vad gör de.
ikväll blir det att städa rummet, duscha och leta fram någon att ha imorgon. sen bingolotto med storasyster.


HARD LiFE!!

  2011-12-21 / 22:15:05 / † life / 0 KOMMENTARER
I'M GINGER IN HÅRBOTTEN.

hahah men sööt hund.

  2011-12-21 / 17:52:16 / † photo / 0 KOMMENTARER


cannabuuus

  2011-12-21 / 17:26:42 / † photo / 0 KOMMENTARER
blev ingen skola för min del idag. slutade ändå vid typ 11-12? så idag har jag typ slått in paket, kollat tv, fotat och chillat. nu väntar ja på att anna & joel ska komma hem så jag kan slå in dom 2 sista paketen. och kanske färga håret. hoppas inte ja blir ginger!! imorgon är det avslutning och sen julklappsbyte med brudarna.
ååh va irriterande, man ser vad alla lyssnar på/lägger till eller har starred på spotify!

sista julklappana köpta

  2011-12-20 / 22:02:07 / † life / 0 KOMMENTARER
igår gjorde jag typ någon uppdatering på mobilen och alla mina appar och skit försvann.
skolan idag va inte så värd som vanligt. gjorde naada, efter skolan kom anna och hämta mig och vi + ida&joel åkte till tunapark för att hitta dom sista julklapparna iallafall för min del. efter ett par timmar & mycket damp kännde jag mig tvungen att köpa något så det blev..... synd ni får inte veta :D hihihi eller jag köpte iallafalll en avfärgning till mitt hår, hoppas på att mitt 'svarta' försvinner (!!!) nej jim jag tänker inte ha svart ;)

du är världens underbaraste, jag älskar dig!♥

- förlåt för allt säär ja gör .


måndag

  2011-12-19 / 19:51:48 / † life / 1 KOMMENTARER
just nu sitter jag vid tvn med datorn och letar lite efter en nyårsklänning. men har ingen aning om vad ja letar efter, och att man är så kräsen gör inget lättare. men har ju ett tag på mig iallafall. om de ens blir något nyårsfirande.
skolan idag va helt okej, och nu när de är snö så kastas det snöbollar hit och dit och en liten mullllning på älskling hhihi förlåt. har vart hemma själv hela dagen, och har inte gjort någonting. ska nog hoppa in i duschen snart.
nyårs bild från 2010! det söög eller va säger du fella&alex? ;)

baby can you see

  2011-12-18 / 17:17:54 / † photo / 2 KOMMENTARER

nu har jag, ida och anna bakat rocky road och knäck och dunkat lite muusik. känns inte alls som söndag, känns som typ lördag. aja, nu blir det väl snart att börja med tacoo (på en söndag?!) sen bingolotto (?) hihi puss på rumporna :D
inga bra bilder från dansen men. + våra bakverk. bara suddiga bilder..


mobilblogg

  2011-12-18 / 13:43:47 / † life / 0 KOMMENTARER

hej sötnosar! älskling kom till mig vid typ 9, vi gjorde ingenting. efter bara några timmar åkte vi till honom kollade lite film sov. anna kom och hämta mig vid 12 sen åkte vi och handlade lite ingredienser till knäck & rocky road muums. bloggar mer ikväll puss :)

10 faktan om mig.

 


turn all the lights on

  2011-12-17 / 20:26:18 / † life / 4 KOMMENTARER
dåligt med bloggandet, men har inte haft tillgång till dator. somsagt var det dansuppvisning idag, åkte till köping vid halv 11, hämtade fella&maijo eftersom de inte gick någon 10 buss. när man kom dit vare bara att börja trääna. till 1 då vi åt, sen genrep igen men ombyte och allt. halv4 började de släppa in alla och 4 började de. gick väl helt okej. vid fem va de typ klart då åkte vi och lämnade av pilla & rebecka. sen handla lite, hem och duscha äta fixa. nu ska jag ner och vara social med mina syskon. sen kanske ja är med älskling?
bilder kommer senare om de ens blev några bra. kanske en film som ida gjort. pusss

blablala

  2011-12-16 / 23:38:14 / † life / 2 KOMMENTARER
så nu har ja lite tid att blogga. skolan har vart helt ovärd dom senaste dagarna. har bara kollat film typ. fast ja somnar alltid, trött cheeyy! och dansen i torsdags va inte heller så värd, dansade varje dans 1 gång sen var ja tvungen att gå för skulle med bussen. hände inget i skolan idag, hem till mamma äta chilla sen till jennifer baka pepparkakor, spela & kollade lite film. orkar inte skriva mer, måste sova så jag orkar med imorgon. fett läskigt och dansa när ja inte kan stegen eller nått.. men får väl se hur det går. godnatt.


planer för helgen.

  2011-12-14 / 19:11:22 / † life / 5 KOMMENTARER

onsdag

  2011-12-14 / 18:25:15 / † life / 0 KOMMENTARER
kort skoldag, känns som om vi inte gjorde någonting. historian läste vi & diskuterade. sen va det bild, gjorde inget. lunch, sen historia igen och då 'kollade' vi film. ja somnade igen haha.. fortsatta och kolla på filmen på lite av matten så de va bara 20 minuter kvar av lektionen och då försökte han prata med oss men ingen lyssnade haha. sen kom mamma och hämtade mig för jag skulle försöka hitta lite julklappar. hittade hälfen, resten ska jag förhoppningsvis köpa på tisdag. tycker det är jätte svårt att köpa presenter/julklappar till killar, shiit köpte inte till någon kille haha.. åkte hem vid 4 käkat. och nu sitter jag här och måste verkligen plugga! prov imorgon och känner mig inte alls säker :(

hahahaha.. förlåt älskling, men tycker vi är riktigt heta.. :D



tisdag

  2011-12-13 / 18:40:40 / † life / 3 KOMMENTARER
okej.. bloggen får vara så här så länge tills ja har tid att fixa den. det har bara vart chill idag. började skolan med att gå till bilden och inte gör någonting sen vid typ 8.30 gick vi och kollade på luciasak. jenne var riktigt duktig!! sen tillbaka till bilden och inte göra någonting igen. sen hade vi idrott men ja trodde vi skulle missa den så hade inte med mig något. sen tillbaka till skolan ha lite biologi. raast, sen engelska och då kollade vi film. och va trött&hade ont i huvve så råkade visst somna och vakna av något högt ljud från filmen, sen somna ja om och sen vaknar ja av att alla ba 'neej..' för sahar stängde av filmen för hon skulle typ på möta. hiiihi.

nu mååste jag plugga!! även duscha. sommar!


..

  2011-12-12 / 21:23:16 / † life / 0 KOMMENTARER
cpbajsdamp på min blogg design! :((((((

måndag

  2011-12-12 / 20:03:22 / † questions & answers / 0 KOMMENTARER

hejhoppp hade det miisigt med älskling igår, dock vart det inte så mycket sömn. klockan är sex.. jaha, o varför är du vaken? hahaha. well, skolan va helt okej. hände ingenting typ. vg på svenska saken iallafall, vääldigt oväntat. när man kom hem gjorde man heller ingenting. börjat lite smått på religionen. sen när ida kom hem bad ja henne måla mina naglaar, resultat ser i nedan. och vad ska jag göra nu.. borde göra religion, men går nog snart till tv:n.


zebra,leopard,ko,giraff,tiger


rubrik..

  2011-12-11 / 22:05:59 / † photo / 0 KOMMENTARER
som sagt julmarknad åkte dit vid 1 och lämnade allt, men blev kvar där till 2 då jag skulle sälja, jag höll på att dö redan då så sjukt kallt, och så skulle ja stå där 1 timme till. vid 3 var mitt pass klart och allt va typ redan sålt 3800 tror ja vi fick ihop. aja, ja yolanda & linn drog hem till linn och värmde oss, käkade lite. sen vidare till ishallen och kolla match och dom vann igen. men var tvungen att åka hem efter halva för då hade pappa vart och hämtat sakerna från marknaden som vart kvar.
när ja kom hem kollade jag och ida på julbarnfilm. hihi miisigt, men nu sitter jag med älskling. får se vad vi gör pussss.



lördag

  2011-12-10 / 23:40:40 / † life / 2 KOMMENTARER
det snöar iallafall på min bloggisch. hihi, har bara chillat idag. och lussebullarna vart gooda. nu ska jag borsta tänderna, tända lite ljus sen slå på någon film om ja inte somnar. imorgon är det julmarknad och våran klass ska stå. vet iallafall att ja ska stå vid 2 men måste komma med glögg och sånt till typ 1 så. kanske inte kan sova så länge.
grr.. ofixad bruud..



luciainnebandy 2011

  2011-12-10 / 16:34:10 / † photo / 0 KOMMENTARER
grattis brudar till bästa utklädnad och en andra plats! nu är grymma. efter skolan drog vi brudar till alex käkade & fixade deras smink och kläder. dom va riktigt grymma! dom förlorade en match i gruppspelet och gick vidare till semi och vann med straffar! men förlorade ganska mycket i finalen. men herregud hälften av högen är amatörer i innebandy och sannas lag är typ alla alags spelare. men ändå kom dom så långt, grattis.
åkte till jim efter, vi 'somnade' direkt. och låg i sängen hela morgonen. gick upp och åt frukost sen kom mamma och hämta mig.
nu har jag&ida börjat med lussebulls degen. den har snart jäst i en timme så nu ska vi börja baka ut dom, låta dom jäsa ännu mer sen in i ugnen. jag måste börja plugga till religionen! inte ens börjat med uppgifterna.. men vi hörs ikväll. vissa bilder är riktigt dåliga men.




ge tips på braa filmer

  2011-12-08 / 16:24:13 / † questions & answers / 3 KOMMENTARER
skolan va seeg, biologi-spanska-engelska-lunch-historia-idrott-religion. kom hem från skolan för ett tag sen. har ätit & bytit om. minns inget speciellt som hände. och nu väntar jag på att min bror ska komma hit och skjutsa mig till köping eller bussen. för har tvingat mig till dansen även fast ja inte vill eller orkar. bara 2 träningar till uppvisningen så måste se till att ja kan ALLT! kanske hörs när ja kommer hem om ja orkar.

FILM TIPS!?
- inte action och science fiction..

onsdag

  2011-12-07 / 19:37:49 / † life / 0 KOMMENTARER
tjenispenis. började skoladagen med att åka till st:eskil gymnasiumet och kollade frisör, var väl helt okej. men första valet blir nog jb. kanske väljer de som andra val får la se. när man kommer tillbaka till skolan möts man av kaninen&den gröna saken. dom ville att man skulle skriva en film man ville se på lilla bion i kungsör på lovet. men kunde inte komma på någon. matten gick bra, även fast ja inte plugga något. när ja kom hem, plockade ja lite här&där hatar och vara själv hemma. *sadface* men har iallafall fått över alla bilder på datorn och även tagit bort hälften av dom haha. gjorde nyss en misslyckad chocklasmousse med klumpar.. haha men nu ska ja äta varma mackor. pussss


jaha..

  2011-12-06 / 22:40:55 / † life / 0 KOMMENTARER
tisdag, vad hände i skolan hmm.. ingenting roligt iallafall. första snöbollen på jim och mullningen på jennifer hihihi. fick vara hemma själv ganska länge idag vääldigt tråkigt men sen kom dom hem och då började vi fixa med min dator o mina nyya högtalare, tack pappi! hjälpte även syrraan att färga håret eller aah luggen. webben på datorn verkar inte funka eller så är vi väldigt otekniska, men pappa skulle ringa och kolla.
just nu håller jag på att ladda in alla bilder från gamla datorn till usb, och sen över till denna. fast ska nog sova nu, ojj justja matte komplitering imorgon inte hunnit plugga.. puss
INGA BILDER

snoow

  2011-12-05 / 21:26:05 / † photo / 0 KOMMENTARER
okej nu snöar det på riktigt! får se om det ligger kvar tills man vaknar imorgon. sov typ från 4 till 7 eller nått. fett trött tjeej! fast vaknade ett par gånger av sms, och sen att tussiN kommer och typ äter mig i huvve. haha såå söt sen kom han och sov med mig, miiis. inte gjort så mycket mer, kollat lite tv & letat efter tvprogram man kan söka till haha. nu ska jag i alla fall göra mig redo för sängen men måste göra lite matte innan.
bilderfrånförraåret.


i'm proud to say i got you

  2011-12-05 / 16:00:38 / † life / 0 KOMMENTARER
söndagar va det också städa tills 4 då man duscha, åt och fixade sig. sedan till kungsör och kollade på hockey med linn, pontus, beckis och yolanda. första matchen dom vaannn! haha, sen fick man vänta på älskling som man sedan åkte till. i typ 2 timmar sen komma pappa och hämta oss, så fick sällskap av älskling inatt. skoldagen idag va inte alls värd. först fysik då vi bara gick igenom provet. sen vid 9 åkte man till vasa gymnasiumet och kollade, fyy vad tråkigt det va. och sen när man frågar vad folk ska gå, får man svaren; natur&samhäll.. blää vad tråkigt hihihi. sen när man kom tillbaka hade man rast & sen mentorstid då man bara satt och snacka. och slöjdläraren va inte där så slutade 13.30.
trotts en så lugn dag så har man extrem huvudvärk. ska ta en filt och lägga mig framför tvn. hare göööttt!

stääda...

  2011-12-04 / 00:37:52 / † photo / 3 KOMMENTARER
heej underbara människor! minns ingenting från torsdagen i skolan, men minns iallafall att ja va och dans som vanligt. inget speciellt med det, men sen blev det hem och stressa för skulle nämligen till älskling efteråt. vi kollade typ på film, men vi lyckas aldrig titta på någon bra haha. fredagen då man vakna upp bredvid sötnos men lyckades somna om, så vart lite stessad. hmm, hände inget i skolan vg på fysiken iallafall hihi och kanske mvg i bild hoow awesome! men kommer faila håårt när vi ska måla med vattenfärg för sånt suger ja verkligen på. well, han bara komma hem och äta sen åkte pappa ja och syster till västerås för att handla maassa på ikea. va ganska så jobbigt men men. sen när vi kom hem vare bara att börja storstäda hela huset. och det är långt ifrån klart.. lördagen har bara vart städa,städa,äta,handla,städa,chiillla,städa. och är fortfarande inte klara. tur att man har nästa helgen fullbokad så man slipper vara hemma och städa.
väldigt långt inlägg men. nu ska ja tvätta faaceet och sen soova för är riktigt trött nu.


heelllo

  2011-12-02 / 22:41:31 / † life / 0 KOMMENTARER

ja jag lever, men har inte alls haft tid att blogga. och nu är jag alldeles för trött att sätta mig vid datorn, så bloggar från mobilen nu. knappt så ja orkar det men.. berättar mer imorgon om jag har tid. pusss godnatt på er!