päronmuffins med after-eight frosting

  2013-09-29 / 17:19:25 / † life /
 
ingredienser till muffins: 
2 st päron
1 dl socker
4 msk päronjuice
4,5 dl mjöl
3 tsk bakpulver
2 msk råsocker
1.25g smör
2 ägg
2 dl vaniljvisp
 
gör så här:
slå på ugnen 200 grader.
1. skala och kärna ur päronen, skär dem i små bitar och lägg dem i en skål och tillsätt socker och päronjuicen  och blanda.
2. blanda alla torra ingredienser i en bunke.
3. smält smöret
4. tillsätt vaniljvispen (ovispad) och äggen i det smälta smöret och vispa samman.
5. häll de blöta ingredienserna i bunken med de torra och rör försiktigt tills allt blandat sig.
6. häll i päronen och juicen och blanda samman.
7. fördela smeten i formar och grädda dem i ca 15 minuter.
8. låt svalna
 
frosting: 
60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
100 g philadelphiaost
1 litet paket after eight (smälta) spara 3-4 plattor för garnering.
 
gör så här:
1. smält after eight-plattorna över vattenbad eller i micro, rör om så de blandas.
2. använd elvisp och vispa ihop alla ingredienser till en jämn krämig smet.
3. spritsa över de avsvalnade muffinsarna eller bred över.
4. dela de kvarlämnade After Eight-plattorna i två eller fyra delar och garnera i frostingen.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious